Praktijk Roijakkers

Mijn naam is Carine Roijakkers. Ik ben gediplomeerd Oersterk lifecoach en hypnose- en hechtingstherapeut.

Heb je bijvoorbeeld een opgejaagd of angstig gevoel en heb je weinig plezier en grip op je leven? Voelt het alsof je aan het overleven bent en je weinig energie hebt? Ik begeleid je met deze unieke combinatie van technieken waardoor je weer in je kracht komt!

Werkwijze

Hypnotherapie is de sleutel om je onbewuste patronen/gedrag te kunnen veranderen. Oude gedachten, gevoelens, die zich hebben gevormd door gebeurtenissen uit het verleden veranderen zodat het weer goed voelt en jij weer kan functioneren zoals jij dit graag wil.

Problemen, fobieën en angsten die je leven negatief beïnvloeden haal ik weg met hypnotherapie. Deze zijn ergens in je leven ontstaan waar je onbewuste toegang tot heeft.

Denk hierbij aan faalangst, spreekangst, fobieën voor o.a. dieren, hoogtevrees, weinig zelfvertrouwen af en problemen met afvallen. Ook begeleid ik je om hechtingsverstoringen tussen moeder en kind te transformeren.

Op deze manier krijg je weer flow in je leven waardoor je je vrij en vitaal gaat voelen!

De eerste resultaten zijn vaak al na enkele hypnotherapiesessies merkbaar. Afhankelijk van het probleem waar je voor komt pas ik daarnaast een lifecoachingstraject toe. Dit richt zich op de vier essentiële leefstijlpijlers: voeding, beweging, ontspanning en mindset.

Wat is hypnose?

Misschien vind je hypnose eng? Hypnose oftewel hypnotherapie is geen diepe slaap waarbij je geen controle meer hebt over wat je doet, zoals je wellicht kent uit shows op tv. Hypnotherapie in de gezondheidszorg werkt als volgt: Ik breng je in trance om op deze manier je onbewuste gedrag en trauma’s uit het verleden en van de afgelopen periode te transformeren. Dit betekent dat je juist weer wel controle en grip op je leven krijgt.

Contact

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op door een e-mail te sturen naar: info@praktijkroijakkers.nl.

—————————————————————————-

Dit is de website van Praktijk Roijakkers, lifecoaching en hypnotherapie.

Op dit moment werken we aan een nieuwe website, deze is over een paar maanden online.

l

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *